Rólunk...

Az a világos és megalkuvást nem tűrő cél, hogy a bárhol elérhető legjobb minőségű terméket és értéket nyújtsa, a Mitutoyo-t az 1934-es szerény kezdetektől a világ vezető metrológiai berendezések szállítójává tette. Termékeinket szakemberek használják szerte a világon, hogy a legnagyobb pontossággal mérjék és vizsgálják az alkatrészeket, biztosítva az általuk készített termékek biztonságát és megbízhatóságát. A Mitutoyo-nál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy ügyfeleink számára innovatív és megbízható metrológiai megoldásokat kínáljunk.

 

 

 

 

Támogatásért, rendelés feladásához vagy érdeklődéshez hívja:

8.30 - 16.00 - Hétfőtől Péntekig
About Us_.png

Fedezze fel a Mitutoyo-t

A Mitutoyo élete pörgős, kihívásokkal teli és kifizetődő! A metrológia globális vezető vállalataként az iparág legkorszerűbb technológiáival és berendezéseivel dolgozunk. Csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akik szenvedélyesen rajonganak a precíziós mérésért, és elkötelezettek az iránt, hogy minden tevékenységünk során a legmagasabb szintű minőséget és pontosságot biztosítsák. A Mitutoyo-nál nagyra értékeljük a csapatmunkát, az innovációt és a folyamatos fejlődést, és munkatársaink számára biztosítjuk a szükséges erőforrásokat és támogatást, hogy sikeresek legyenek szerepkörükben. A szakmai fejlődési lehetőségektől a biztonság és tisztelet erős kultúrájáig a Mitutoyo élete egyszerre kihívásokkal teli és kielégítő, bőséges növekedési és fejlődési lehetőséggel.

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Tanúsítványok és Akkreditációk
Content_teaser_certification_accreditation.png

A Mitutoyo számos nemzetközi szervezettől származó tanúsítvánnyal és akkreditációval rendelkezik, bizonyítva elkötelezettségünket a minőség és a kiválóság iránt üzleti tevékenységünk minden területén.

 

Tudjon meg többet

A Mitutoyonál olyan támogató és tiszteletteljes környezetet alakítunk ki, ahol alkalmazottaink személyesen és szakmailag egyaránt boldogulhatnak, és jelentős hatást gyakorolhatnak a metrológia világára és azon túl is.