career banner xxl test2.png
Globális hatást gyakorló gondolkodók csapata vagyunk

CSATLAKOZNA?

Karrier

Biztonságos munkahelyek – fontos téma a Mitutoyonál.


Évtizedek óta a globális siker képezte a Mitutoyo munkaerő folyamatos bővítésének alapját. Ez vonatkozik a folyamatosan növekvő nemzetközi csoportstruktúrára, valamint a Mitutoyo Europe-ra.

 

 

FEDEZZE FEL CÉGÜNK TÖRTÉNETÉT ITT

Jó tudni

Jelentkezését a következő címre kérjük elküldeni:

 

Mitutoyo Hungária Kft

 

Email a pályázathoz:
rozsa.gabor@mitutoyo.hu

 

Galamb József utca 9
2000 Szentendre

 

LIFE @ MITUTOYO

 

 

2022_02_28_mitutoyo_265.jpg

A Mitutoyo a precíziós mérőműszerek és berendezések vezető globális gyártója, amely az innováció, a minőség és a megbízhatóság terén erős hírnevet szerzett. Az 1934-ben Japánban alapított vállalat azóta világszerte több mint 40 országban van jelen, és az iparágak széles skáláját szolgálja ki, beleértve az autógyártást, a repülőgépgyártást, az orvostudományt és még sok mást.

 

Ami a Mitutoyo életét illeti, a vállalat arról ismert, hogy támogatja a támogató és együttműködő munkakörnyezetet, amely értékeli a sokszínűséget, a kreativitást és a kiválóságot. A Mitutoyo alkalmazottait arra ösztönzik, hogy gondolkodjanak kívülről, és álljanak elő innovatív megoldásokkal az összetett problémákra, miközben továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek a vevői elégedettségre és a termékminőségre.

 

A Mitutoyo egyik legfontosabb erőssége az alkalmazottak fejlesztése és képzése iránti elkötelezettsége. A vállalat sokat fektet alkalmazottaiba, folyamatos oktatást és szakmai fejlődési lehetőségeket kínálva segít nekik az élen maradni és karrierjükben tovább fejlődni. Ez magában foglalja az újonnan felvett programokat, valamint a jelenlegi alkalmazottak folyamatos képzését olyan területeken, mint a technikai készségek, a menedzsment és a vezetés.

2I6A0479.jpg

 

A Mitutoyo életének egy másik aspektusa, amelyet az alkalmazottak gyakran értékelnek, az, hogy a vállalat a munka és a magánélet egyensúlyára helyezi a hangsúlyt. Noha minden bizonnyal nagy hangsúlyt fektetnek a magas színvonalú munkavégzésre és a határidők betartására, a vállalat felismeri annak fontosságát, hogy az alkalmazottaknak elegendő időt és teret biztosítsanak a feltöltődéshez és a munkán kívüli személyes érdekeik érvényesítéséhez.

 

Összességében a Mitutoyónál végzett munka kihívásokkal teli és hálás élmény, amely lehetőséget kínál az alkalmazottaknak, hogy egy olyan globális csapat részei lehessenek, amelyek elkötelezettek a világra gyakorolt pozitív hatás elérésére.

 

Támogató munkakultúrájával, folyamatos képzésével és fejlesztésével, valamint a munka és a magánélet egyensúlya iránti elkötelezettséggel a Mitutoyo nagyszerű hely egy teljes körű és kifizetődő karrier építésére.


395a5071.jpg

Legyen Ön is csapatunk tagja!

Mindig keresünk motivált személyeket, akik szeretnének csapatunk részévé válni, és megosztani a méréstechnika iránti szenvedélyünket. Ha az Ön profilja és elvárásaink egyeznek, meg kell ismernünk egymást.

 

Várjuk a találkozást Önnel!

Nyitott pozíciók

 

>Jelenleg nincs elérhető állás