Oktatás

A Mitutoyo elkötelezett amellett, hogy átfogó oktatási forrásokat biztosítson, ezért számos programot és anyagot kínálunk, amelyek célja, hogy segítsenek a felhasználóknak megismerni a legújabb technológiákat, legjobb gyakorlatokat és alkalmazásokat az iparágban.

 

Az egyik ilyen forrás az ingyenes oktatási csomagok, amelyek egy sor képzési anyagot és útmutatót tartalmaznak, amelyek olyan témákat fednek le, mint a méretmérés, a kalibráció és a mérési bizonytalanság. Ezenkívül a Mitutoyo e-learning modulokat is kínál, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a képzési anyagok online elérését, rugalmas és kényelmes módot biztosítva a saját tempójuk szerinti tanulásra. Ezeket az erőforrásokat arra tervezték, hogy segítsék a felhasználókat a precíziós mérés terén elért sikerhez szükséges készségek és ismeretek fejlesztésében.

Oktatási csomagok

E-Learning-1400x900.png

E-Learning

 

Használja ki e-learning szolgáltatásunkat – a Mitutoyo szakemberei által kidolgozott online képzések lehetőséget adnak Önök, alkalmazottai és szervezete metrológiai ismereteinek bővítésére.

 

A továbbikhoz kattintson ide


Hasznos videók

 

Ha gyorsan szeretne többet megtudni a mérésről, tekintse meg számos oktatóvideónkat!

internet-of-things.svg
Szeretne többet megtudni oktatási szolgáltatásainkról?

További információért forduljon országa Mitutoyo hivatalos képviseletéhez.