Mitutoyo Vállalat

A Mitutoyo-t az az egyértelmű és megalkuvást nem ismerő cél vezérelte, hogy a legjobb minőségű terméket és értéket szolgáltassa bárhol, a szerény kezdetektől, 1934-től fogva, s hogy a világ elsőszámú metrológiai eszközgyártója legyen.

Beleértve a fejlesztést, gyártást és értékesítést a cég több mint 100 országban működik. Csak Japánban a Mitutoyo két fejlesztési helyszínt, 10 termelési létesítményt, két metrológiai intézetet, öt kalibráló laboratóriumot, hét szolgáltató központot és hét M³ Solution Centert működtet a Kawasaki székhelyén és az értékesítési irodákon kívül.

Nemzetközileg a Mitutoyo Csoport közel 40 országban van döntően jelen, fenntart több mint 80 kirendeltséget és országos forgalmazó hálózatot, 65 M³ Solution Center-t, 17 termelési helyet, 6 kutatási és fejlesztési laboratóriumot, 12 metrológiai intézetet és 20 kalibráló laboratóriumot. Ezen kívül Mitutoyo képviselő mintegy 60 más országban jelen van.

Ez a kiterjedt világméretű infrastruktúra azt jelenti, hogy ügyfeleink élvezhetik a helyi támogatás biztonságát és az egész világra kiterjedő műszaki tanácsadást és logisztikai hátteret, hogy a létfontosságú mérőeszközeiket hatékony és nyereséges működésben tartsák, minimális állásidővel, bárhol is legyenek. Ez különösen fontos a multinacionális ügyfeleink számára, akik ugyanolyan színvonalú támogatást igényelnek a külföldi országokban lévő partnereik és a beszállítóik számára, mint amilyet maguk kapnak a Mitutoyo-tól.

Üzenet az Elnöktől

ceo2017.jpg

Hogy továbbra is megbízható márka legyen

Szeretném azzal kezdeni, hogy szívből megköszönöm, hogy Önök Mitutoyo termékeket használnak. 1934-ben történt megalakulása óta a Mitutoyo  olyan mérőeszközöket kínál, mint pl. mikrométerek, valamint rendszer műszer termékeket, mint pl. koordináta mérőműszerek, forma mérőműszerek, valamint optikai mérőműszerek a világ piacai számára az "Első a minőség"  mottóval, és az ügyfelek a cég termékeit azóta is mindenütt keresik és használják.

Köszönjük az Ön támogatását, mindenki által úgy váltunk elismertté, mint a világ egyik vezető márkája, és mint egy átfogó precíziós mérőberendezés-skála gyártója. A 21. században, abban a században, amelyben nagy technológiai újítások, mint például a nanotechnológia várható, a Mitutoyo folytatni fogja a világ egyik vezető vállalataként a szerepét, hogy fáradhatatlanul keresse a vezető technológiákat, amelyek az ipar változó igényeire reagálnak, nem csak mérőeszközöket biztosítva, hanem méréssel kapcsolatos technológiákat is. Várjuk útmutatásukat és támogatásukat, amint e célok irányában munkálkodunk.

Yoshiaki Numata​​​​​​​, elnök

Ingyenes oktatócsomag

A Mitutoyo oktatócsomag egy sor olyan elemből áll, amely kényelmes hivatkozásként szolgál a mérnöki metrológia elmélete és gyakorlata terén az osztályteremben, a munkahelyen és a laboratóriumban való használatra.

Kérje a csomagját

Szolgáltatásaink

A teljes megoldás - Mitutoyo nem csak a prémium minőségű, innovatív termékeivel van jelen a piacon világszerte, hanem átfogó szolgáltatást is nyújt eszközeinek élettartama idejére.

Lásd szolgáltatások

Keressen Bizalommal!

Ha termékeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődik, keressen az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Értékesítés

Karbantartás / Kalibrálás

Alkalmazástechnika


Levelezési címünk/bemutatótermünk:
Mitutoyo Hungária Kft.
2000 Szentendre
Galamb József utca 9.