IT Támogatás

A nagy teljesítményű, hatékony és megbízható mérési és elemzési szoftver segíti a Mitutoyo fejlett forma és koordináta mérő berendezésének működését. E különleges, sokoldalú szoftvercsomagok helyes működése pedig a hatékony telepítéstől és a folyamatos támogatástól függ, amelyet a számos Mitutoyo informatikai szakember, műszaki szakértő és kiszolgáló személyzet nyújt.

Egy új telepítés viszonylag egyszerű. A Mitutoyo IT Support szállítja és telepíti az ajánlott szoftvert egy számítógépre, és biztosítja helyes működését a berendezésekkel, beleértve az ügyfél meglévő rész-adatainak és programjainak átvitele fontos feladatát. A hálózati elrendezéseket igények szerint lehet kivitelezni.

Ezzel szemben a szükséges karbantartás, szoftver frissítés vagy hardver csere kritikusabb, mivel a leállást minimalizálni kell. Néhány leállás természetesen elkerülhetetlen a komplex gépeknél, de a műveletet, amely magában foglalja berendezés levételét a hálózatról, gondosan meg kell megtervezni és gyorsan végrehajtani, hogy hatása a termelésre minimális legyen. Biztos lehet benne, hogy Mitutoyo IT Support a tudás, a szakértelem és a források birtokában van, hogy a munkát elvégezze minimális káros hatással az Ön műveleteire. Az adatok megőrzése és átadása létfontosságú és szakembereink tanácsot adnak, hogy mit kell háttérbe menteni, és átvinni egy továbbfejlesztett telepítésre és ezt elvégezhetik az ügyfél helyett is, ha szükséges.

Amikor az elkerülhetetlen probléma mégis felmerül, Ön bízhat Mitutoyo háttérmentésében egyszerű telefonos támogatás révén, vagy még hatékonyabban úgy, hogy megengedi a távirányító eszközünk alkalmazását, lehetővé téve, hogy Mitutoyo szakértő átvegye az irányítást a berendezés felett egy internet kapcsolaton. Ez az utóbbi képesség lehetővé teszi, hogy rendkívül hatékony segítséget nyújtsunk, ha a nehézség több, mint ami hatékonyan kezelhető telefonon, és valóban időt és pénzt takaríthat meg, elkerülve, hogy a szakembert a helyszínre kelljen hívni.

Az IT Support csak egy a sok Mitutoyo szolgáltatás közüll, amely elismert az egész feldolgozóiparban és nélkülözhetetlen erőforrás, amely mindig ott van, hogy biztosítsa, a beruházást a legjobb minőségű metrológiai berendezésbe, amelyet a végsőkig ki lehet használni.

Windows operációs rendszerek támogatása - XP élet vége

Ahogy valószínűleg már tudja, a Microsoft operációs rendszer, a Windows XP Professional életciklusa lejár 2014. április 8-án. A Microsoft ezért tanácsolta cseréje a meglévő XP operációs rendszert Windows 7 vagy Windows 8 (.1) rendszerre. A Windows XP, és eme újabb operációs rendszerek közti különbség miatt a Mitutoyo szoftver is módosítottuk annak érdekében, hogy támogassák a Windows 7 és a Windows 8 (.1) rendszereket. Ha bármilyen Mitutoyo szoftvert használ, kérjük, vegye figyelembe, hogy szükséges lehet a frissítés az új operációs rendszerre.

A migrációs problémák elkerülésére forduljon a Mitutoyo informatikai részlegéhez, hogy megbeszéljék Önnel az igényeit.

Ingyenes oktatócsomag

A Mitutoyo oktatócsomag egy sor olyan elemből áll, amely kényelmes hivatkozásként szolgál a mérnöki metrológia elmélete és gyakorlata terén az osztályteremben, a munkahelyen és a laboratóriumban való használatra.

Kérje a csomagját

Szolgáltatásaink

A teljes megoldás - Mitutoyo nem csak a prémium minőségű, innovatív termékeivel van jelen a piacon világszerte, hanem átfogó szolgáltatást is nyújt eszközeinek élettartama idejére.

Lásd szolgáltatások

Keressen Bizalommal!

Ha termékeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődik, keressen az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Értékesítés

Karbantartás / Kalibrálás

Alkalmazástechnika


Levelezési címünk/bemutatótermünk:
Mitutoyo Hungária Kft.
2000 Szentendre
Galamb József utca 9.