Oktatás

Iparágunk jövője azon képességünktől függ, hogyan oktatunk és nevelünk ma, a holnap szükségleteiért.

A Mitutoyo felismeri ezt, és a tanfolyamok széles skáláját kínálja, mindezeket magasan képzett mérnökök tartják. Minden kurzus sokéves tapasztalaton alapul, amelyet a dimenziós metrológia területén nyújtott segítség, tanácsadás és oktatás során szereztünk. Elkötelezettségünk a szabványok kialakítása iránt a mérés-oktatásban a precíziós mérés alapjait felölelő tanfolyamokkal kezdődik, és egészen a legkifinomultabb témákig és termék használatig/ alkalmazásig terjed. A mikrométertől a CMM-ig van tanfolyam, mely megfelel az Ön igényeinek, ha nem, csak kérje, és mi megtervezzük a speciális igényeinek megfelelőt.

Minden tanfolyam úgy van megtervezve, hogy a gyakornokokat nem csak elméleti tudással lássa el, hanem kiterjedt gyakorlati tapasztalatokkal is, amelyeket a bármely oktatási intézményben rendelkezésre álló legmodernebb és átfogó felszerelésből nyernek. A Mitutoyo jogosan büszke arra, hogy kiterjedt erőforrásokkal és tapasztalattal rendelkezik a metrológiai képzés terén. A fő Mérésügyi Intézet Coventry-ben két különálló képzési központot foglal magába, beépített audio-vizuális eszközökkel, hogy kiegészítse a gyakorlati tananyagot.

A tafolyamokat négy fő képzési központban tartják Coventry, Andover, Halifax és East Kilbride városokban. Helyszíni képzések az ügyfelek telephelyén is megoldhatók.

A Mitutoyo metrológiai kurzusát elvégzők bizonyítványt szerezhetnek, amely tanúsítja, hogy a résztvevő teljesítette a kurzus követelményeit, és megszerezte azt a szaktudást, melyből mind a munkáltató és a munkavállaló profitálhat.

 

Mérnökök referencia kézikönyve

Ez a zseb méretű, színes, 38 oldalas könyvecske hasznos információforrás a metrológia sok szempontjáról, mint a keménység skála ekvivalensek, a mikron relatív mérete, valamint a mérőhasáb tűréshatárok és az ezekből eredő alkalmazhatóság.

További információ

Metrológiai kéziköny

Ez a 260 oldalas kézikönyv ismerteti az alapelveket, a technológiát és széles körű mérőeszközök alkalmazását az alapvető eszközöktől néhány igen kifinomult felügyeleti eszközökig, amelyek ma rendelkezésre állnak.

További információ

Ingyenes oktatócsomag

A Mitutoyo oktatócsomag egy sor olyan elemből áll, amely kényelmes hivatkozásként szolgál a mérnöki metrológia elmélete és gyakorlata terén az osztályteremben, a munkahelyen és a laboratóriumban való használatra.

Kérje a csomagját

Szolgáltatásaink

A teljes megoldás - Mitutoyo nem csak a prémium minőségű, innovatív termékeivel van jelen a piacon világszerte, hanem átfogó szolgáltatást is nyújt eszközeinek élettartama idejére.

Lásd szolgáltatások

Keressen Bizalommal!

Ha termékeink, szolgáltatásaink iránt érdeklődik, keressen az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

Értékesítés

Karbantartás / Kalibrálás

Alkalmazástechnika


Levelezési címünk/bemutatótermünk:
Mitutoyo Hungária Kft.
2000 Szentendre
Galamb József utca 9.