Termék visszaküldés folyamata

 

Tisztelt Partnerünk,

reméljük, hogy a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal elégedett!

Bizonyos esetekben előfordul, hogy valamely termékünket vissza kell Önöknek küldeni hozzánk. Kérem, vegye figyelmbe az alábbi tájékoztatást, amely a termékeink visszaküldésére vonatkozik, és amely folyamat biztosítja a hozzánk beérkező termékek gyors és zökkenőmentes feldolgozását.

 


1          Információ a visszaküldendő termékekről az Önök Mitutoyo  képviseletéhez


Kérjük, lépjen kapcsolatba a helyi Mitutoyo képviselettel és informáljon minket a termék visszaküldési szándékáról.

Ön kapni fog egy, a termék visszaküldésére vonatkozó kitöltendő formanyomtatványt, amely kitöltött nyomtatvánnyal együtt kell a terméket hozzánk visszaküldeni. A formanyomtatványon kérjük, töltse ki az eredeti számla számára vonatkozó mezőt is.

Megjegyzés:

Amennyiben a visszaküldött termék mellett nincs mellékelve a kitöltött formanyomtatvány, illetve a nyomtatványon az eredeti számla száma nem szerepel, ez esetben a termékeket automatikusan visszaküldjük.


2          Visszaküldés


A visszaküldendő csomag szállítási költsége a visszaküldőt terheli.

A beérkező terméket először megvizsgáljuk, tehát nem kerül a beérkezést követően automatikusan kiállításra a jóváírás!

Ha a műszaki ellenőrzés és a termék csomagolásának vizsgálatakor mindent rendben találunk, akkor kiállítjuk a jóváíró számlát.

Kérjük, a visszaküldés előtt gondosan csomagolja be a terméket és bizonyosodjon meg róla, hogy a csomag szállításra alkalmas.

 

 

Nem tudjuk befogadni a terméket, hogy ha A formanyomtatvány kitöltése hiányos, illetve ha az eredeti számla száma nem szerepel a formanyomtatványon!

Kérjük, a termék eredeti csomagolására ne írjon semmit!

 

 

RMA Form

Letöltés Formanyomtatvány