LEGÚJABB SAJTÓINFORMÁCIÓK

 

Elemfólia vastagságmérési megoldás: Vákuumos tokmánykészlet a Litematic VL-50-hez

 

A Mitutoyo szerelvényeit tervező szakemberek által készített kiegészítő készlet mérőeszközökhöz lehetővé teszi a kényes minták gyors és hatékony tesztelését. Az ultravékony anyagok automatikus rögzítésével a kezelők minden alkalommal garantáltan pontos eredményeket kapnak.

 

Neuss, 2023. május. A Mitutoyo Litematic VL-50 neve gyakran cseng a hihetetlenül alacsony tesztereje miatt a műszerek világában. Tökéletes puhább és kényesebb munkadarabokhoz, már most is gyakran használják akkumulátorfólia vastagságának mérésére bevonattal és bevonat nélkül. Ezzel az új megoldással azonban a mintaelhelyezés egyszerűsége miatt a mérések sokkal gyorsabban végezhetők el.

 

A hozzáadott lézeres érzékelővel bármi, ami a felületre kerül, automatikusan rögzítésre kerül, amikor a mérőműszer dugattyúja áthalad egy bizonyos ponton, a vákuummechanizmus aktiválásával. Ez a sor egy vízszintes mérési területet biztosít, anélkül, hogy hézagok vagy légbuborékok vannak közöttük. Ennek a funkciónak köszönhetően a kezelők teljes mértékben kihasználhatják a VL-50 termékcsalád által kínált alacsony, 1N, 0,15N és akár 0,01N teszterőt is.

A vákuumtokmány automatikus aktiválásának további előnye, hogy párosítható a Litematic sorozatú motoros dugattyúval. Ez azt jelenti, hogy egy intelligens gyár esetében, ahol a mérőeszközöket zárt rendszer vezérli, ez a munkadarabok kézi beállítása nélkül javíthatja a mérések minőségét.

 

Összességében a Mitutoyo új készlete olyan megoldást kínál, amely különösen hasznos az elektromos gépjárművek virágzó iparában, mivel az autóipar áttér a belső égésű járművekről. Így javítva az anyagok minőségét, amelyek mindenhol az új akkumulátortechnológia szívébe kerülnek.

 

Mitutoyo Corporation

 

A Mitutoyo világelső a precíziós mérőberendezések területén.

 

A precíziós mérőműszerek átfogó gyártójaként a Mitutoyo név világszerte ismert. A Mitutoyo termékek vezető piaci részesedéssel bírnak Japánban és a tengerentúlon is, és továbbra is az iparágak és nemzetek közötti választás. A világ nagyvállalatai bíznak a Mitutoyóban.