A Mitutoyo szerszámokba és műszerekbe való befektetésének támogatása érdekében javítási, pótalkatrészeket és kalibrációs szolgáltatásokat kínálunk az összes Mitutoyo termékhez. Helyszíni szerviz részlegünk telepíti, kalibrálja és javítja a főbb műszereket a helyszínen vagy természetesen számos európai javítóműhelyünk egyikében, kizárólag kiváló minőségű eredeti pótalkatrészek felhasználásával.

Lépjen kapcsolatba a helyi Mitutoyo képviselettel!

Az állásidők drasztikusan csökkentik a munkafolyamatok jövedelmezőségét és hatékonyságát. Éppen ezért a gyors javítások a mérőberendezések esetleges meghibásodása esetén fontos mércét jelentenek a készülékgyártó szervizerejének.

Helyszíni javítás/karbantartás és kalibrálás
Házon belüli javítás és kalibrálás

Mitutoyo kalibrálás és visszavezethetőség

A kalibrálás minden vállalat tevékenységének elengedhetetlen része, ha a minőség-ellenőrzést komolyan veszik.

 

Állandóan nagy pontosságú mérés csak akkor érhető el, ha a műszereket rendszeresen kalibrálják nyomon követhető szabványokhoz. A Mitutoyo teljes körű szolgáltatást tud nyújtani, hogy megfeleljen ennek a követelménynek a környezetileg ellenőrzött kalibráló laboratóriumaiban, amelyek teljes körű helyi akkreditációval rendelkeznek, és minden elképzelhető méretmérési igény kielégítésére felszereltek.

Fejlessze készségeit és tudását

A Mitutoyo osztálytermi képzést, eLearninget és igény szerinti erőforrásokat kínál a mérésekkel kapcsolatos témák széles skálájában, hogy megkapja a szükséges képzést és oktatást.

Termék- és szoftverképzést kínálunk a Mitutoyo mérőberendezésekhez, beleértve a CMM-, látás- és formatermékeket, valamint gyakorlati képzéseket a méretmérés terén. A Mitutoyo világméretű tevékenysége révén mi vagyunk a vezető képzési és oktatási szolgáltatók a minőségi területen.