Szerviz és támogatás

Teljes megoldás - Bármilyen kihívásokat hoz is az alkalmazás, a Mitutoyo támogatja Önt az elejétől a végéig

A Mitutoyo nem csak kiváló minőségű mérési termékek eladója, hanem olyan cég, amely garantált támogatást nyújt az eszköz élettartama idejére, a háttérben átfogó szolgáltatásokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy az Ön személyzete a legjobban hasznosítsa a beruházást. A kalibrálás és javítás alapjain kívül, a Mitutoyo termék és méréstechnikai képzést nyújt, valamint IT támogatást a korszerű méréstechnikában alkalmazott a kifinomult szoftverhez. Testre szabott mérési megoldásokat tudunk megervezni, felépíteni, tesztelni és szállítani, és ha az költséghatékony, még az Ön kritikus mérési kihívásait is elvégezzük Önöknél szerződés alapján.

 • Oktatás

  A Mitutoyo a metrológiai képzések széles skáláját kínálja, mindegyiket magasan képzett mérnökök tartják. Minden kurzus sok éves tapasztalaton alapul a segítségnyújtás, tanácsadás és oktatás terén.

  View page
 • Bérprogramozás

  Alvállalkozási mérési szolgáltatásunk biztosítja, hogy legköltséghatékonyabb lehetőségek álljanak rendelkezésre ahhoz, hogy megfeleljünk az Ön üzlete minőségi célkitűzéseinek.

  View page
 • IT Támogatás

  Ön támaszkodhat a Mitutoyo támogatásra, akár telefonon, a helyszínen, vagy egy távoli hozzáférési eszközzel, amely segítségével a Mitutoyo szakértő átveszi az irányítást a berendezés felett az interneten keresztül.

  View page
 • Kalibrálás

  A Mitutoyo teljes körű kalibrációs szolgáltatásokat nyújt a laboratóriumban Coventry-ben, amely teljes UKAS akkreditációval rendelkezik és fel van szerelve minden háromdimenziós mérési igényre.

  View page
 • Szaktanácsadás

  A Mitutoyo mérő technológia egy speciális szolgáltatás, amelynek célja, hogy megfeleljen az egyedi mérési megoldások iránti növekvő igénynek.

  View page
 • Pótalkatrész ellátás és Javítás

  A szerviz és kalibrálás terem otthont ad a szakképzett és képzett javító technikusoknak, őket egy tapasztalt és hozzáértő alkatrész osztály is támogatja.

  View page