Oktatás

A Mitutoyo oktatócsomag egy sor olyan elemből áll, amely kényelmes hivatkozásként szolgál a mérnöki metrológia elmélete és gyakorlata terén az osztályteremben, a munkahelyen és a laboratóriumban való használatra.

A gyűjtemény a könnyen hozzáférhető fali ábráktól az átfogó referencia könyvig terjed, mind vonzóan, színes fényképekkel és illusztrációkkal bemutatva, aminek célja, hogy előmozdítsa a mérőeszközök biztonságos és hatékony használatát, miközben elegendő háttérrel ösztönözze a további kutatásokat az olvasó speciális érdeklődési területein.

Metrológiai kéziköny

Ez a 260 oldalas kézikönyv ismerteti az alapelveket, a technológiát és széles körű mérőeszközök alkalmazását az alapvető eszközöktől néhány igen kifinomult felügyeleti eszközökig, amelyek ma rendelkezésre állnak.

További információ

Fali ábra készlet

E fali ábrák célja, hogy informatív, mindig rendelkezésre álló információkat biztosítsanak a mérőeszközökről, amelyek tipikusan a műhelyben és a képző intézményekben találhatók. Minden fali ábra A1 méretű és teljes színben nyomtatású.

Kérje ingyenes készletét

Rövid útmutató a méréshez

A 64 oldalas, színes, A4-es méretű gyors referencia az iparban található számos mérőműszer felépítéséhez és alkalmazásához, gyakran használt terminológia hasznos definíciói a technikák terén, beleértve a kerek forma mérést és Statisztikai folyamat ellenőrzést (SPC).

Kérje ingyenes példányát

Mérnökök referencia kézikönyve

Ez a zseb méretű, színes, 38 oldalas könyvecske hasznos információforrás a metrológia sok szempontjáról, mint a keménység skála ekvivalensek, a mikron relatív mérete, valamint a mérőhasáb tűréshatárok és az ezekből eredő alkalmazhatóság.

További információ

IP védelem füzet

A5-ös, teljesen színes, 16 oldalas magyarázat a BP kódokról, amelyek egy rendszert alkotnak egy adott digitális mérőműszer az előállítási könyezetben található por, víz és általános hűtőfolyadékok általi szennyeződés hatásával szembeni ellenállásának osztályozására.

Kérje ingyenes példányát

Felületi érdesség útmutató

Rövid, zsebméretű, a laboratórium és műhely számára szolgáló útmutató, mely felöleli a műszaki metrológiai eme aspektusával foglalkozó mai nemzetközi szabványokban található meghatározásokat és terminológiát.

Kérjük, vegye figyelembe: Csak míg a készlet tart, és csak az Egyesült Királyságban. Azáltal, hogy Ön kéri az Oktatócsomagot, Ön feliratkozik arra, hogy megkapja a Mitutoyo brit hírlevelet. Tiszteletben tartjuk az adatvédelmet, és nem adjuk át az Ön adatait harmadik fél számára. Ön bármikor leiratkozhat a listáról. Ha szeretné megkapni a fenti anyagokat, és a hírlevelünket nem, kérjük, küldje el emailen kérését ide: enquiries@mitutoyo.co.uk