MiCAT Planner banner_2000x600.png

MiCAT Planner

Ingyenes offline programozás

Hogyan generáljunk mérési programokat automatikusan

A Mitutoyo 60 NAPOS offline alkatrészprogramozás INGYENES PRÓBÁLATA lehetővé teszi, hogy

 

Alkatrészprogramok online és offline programozása és szerkesztése MCOSMOS-5-tel
Offline programozás 3D CAD-fájlokból a MiCAT-Planner segítségével.

vis_left_60DFT.png

ÚJ MiCAT Planner V 1.11

 

Az egyetlen módja annak, hogy időt takarítson meg és garantálja az eredményt. A mérési feladatoktól függetlenül a MiCAT Planner számos előnnyel jár a CAD-alapú programozáshoz.

 

Virtualis gép

A program beszerzi a valós CMM konfigurációt, beleértve a géphez csatlakoztatott összes rack-et és szondát, hogy az egyéni mérési szabályok alapján kiválaszthassa a lehető legjobb konfigurációt.

 

Automatikus alkatrész programozás

Amikor egy olyan CAD-modellt importálunk a programba, amely tartalmazza az összes PMI adatot, azonnal megjelenik az összes kiértékelendő szolgáltatás és jellemző.

 

Ciklusidő optimalizálása

Jelentősen felgyorsítja a mérési ciklusokat A MiCAT a funkció listasorrendjének megfelelően generálja a tapintási útvonalat, és a legjobb stratégia szerint optimalizálja, elkerülve a szonda redundáns változtatásait vagy mozgásait.

A programozási erőfeszítések drasztikus csökkentése, amikor a koordináta mérőgépek alkatrészprogramjain dolgozik, a szoftver automatikus mérőprogram-generátora rengeteg időt és pénzt takarít meg.

vis_left_2_60DFT.png

ÚJ funkciók:

Az alkatrészek elhelyezésének javítása

 

Alkatrészek elhelyezése 3D nézetben a GEOPAK-hoz képest:
Az alkatrészek és raklapok igazítása a MiCAT Plannerrel még soha nem volt ilyen egyszerű – az alkatrészelhelyezési fejlesztéseinknek köszönhetően a CAD-fájlok és a CMM koordináta-rendszerének összehangolása egyszerűen elvégezhető.

 

Toleranciaosztály támogatása

 

Tűrések automatikus alkalmazása a munka felgyorsítása érdekében:
Használja ki a világszerte szabványként használt előre beállított osztályok előnyeit. Ha egyéni osztályra van szüksége, akkor ezek testreszabhatók a tűréstábla-szerkesztőben.

 

Jellemző jelentések

 

Rendezze el a jellemzőket, és találja meg gyorsabban, amire szüksége van:
Most táblázatként is elérhető ez a jelentési nézet, amely jobb áttekintést nyújt az összes jellemzőről és azok rendezéséről. Könnyítse meg konkrét funkciók keresését, és alkalmazzon kategorizálást kereső funkciónk használatakor.

 

Ez a három új funkció és még sok más elérhető a MiCAT Planner legújabb verziójának próbaverziója során.

 

Kérje teljes verziójú szoftverét
60 napos ingyenes próbaidőszak – még ma!

 

 

Az ebben a Mitutoyo INGYENES Próbaverzióban található szoftver a telepítés után 60 napig használható.

 

Fontos: A MiCAT-Planner ezen demó/tesztverziója által generált alkatrészprogramokhoz MCOSMOS-Run opció szükséges azon a CMM-en, amelyen ezt az alkatrészprogramot végre kell hajtani. Ez az MCOSMOS-Run opció benne van ebben a tesztverzióban, de 60 nap után lejár. A MiCAT-Planner által generált alkatrészprogramok 60 nap elteltével történő további használatához az MCOSMOS-Run opció megvásárlása szükséges.

 

A Mitutoyo 60 NAPOS offline alkatrészprogramozási INGYENES PRÓBAI KÉRELÉSÉVEL Ön beleegyezik abba, hogy a Mitutoyo Europe felhatalmazott képviselője e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megadja a letöltési URL-címet, valamint egy későbbi támogató felhívást a szoftver, vezérlő, szondák és egyéb elemek konfigurálásához. szükséges a Mitutoyo MiCAT Planner/MCOSMOS szoftver teljes funkcionalitásának kihasználásához. Ez megköveteli az Ön kapcsolatfelvételi adatainak teljességét és helyességét, különösen az e-mail címét és a telefonszámát.

 

Az adatvédelem bizalom kérdése – az Ön bizalma pedig fontos számunkra. A Mitutoyo Europe GmbH tiszteletben tartja az Ön magánéletét és termékeink személyes használatát. Személyes adatainak védelme, jogszerű gyűjtése, feldolgozása és felhasználása fontos szempont számunkra. Annak érdekében, hogy Ön biztonságban érezze magát weboldalunk látogatása során, személyes adatainak kezelése során szigorúan betartjuk a jogszabályi előírásokat, és szeretnénk tájékoztatni Önt adatgyűjtésünkről és adatfelhasználásunkról. További információért tekintse meg adatvédelmi irányelveinket.

 

Erre az ajánlatra a Számítógépes programok (szoftverek) használatára vonatkozó általános licencfeltételek (GTB), valamint a Mitutoyo Europe GmbH vállalat MITUTOYO Europe GmbH MiCAT szoftverének használatára vonatkozó speciális licencfeltételek érvényesek.

Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges

 

Rendszerkövetelmény
Operációs rendszer: 
Windows 10 Pro 64-bit (version 1803 vagy magasabb)

 

 

Minimum

Processzor: Multi-core processor (2.0 GHz)
Memória: 4GB of RAM
Grafikus kártya: NVIDIA Quadro minden típus min. 2GB dedikált memória . (Példa: NVIDIA Quadro P600 2GB GDDR5)

 

 

Ajánlott

Processzor: Multi-core processor (2.0 GHz or higher)
Memória: 16GB of RAM
Grafikus kártya: NVIDIA Quadro minden típus min. 4GB dedikált memória . (Példa: NVIDIA Quadro P2200 4GB GDDR5)

Kapcsolódó termékek