A METROLÓGIAI MEGOLDÁSOK VEZETŐI

A kisméretű, egyedi gyártású szerelvényektől és a testre szabott kéziszerszámoktól kezdve egészen a kulcsrakész mérőrendszerek tervezésén, építésén, tesztelésén és szállításán át.

A vállalatok mértéke

KOMEG

 

A KOMEG Industrielle Messtechnik GmbH immár több mint négy évtizede az innovatív termékfejlesztésről és a gyártásmérési technológia fejlett alkalmazásairól szól.

 

A KOMEG teljes körű szolgáltatóként ötvözi a speciális méréstechnikát, a minőségi adattechnológiát és a munkadarab-előtolást személyre szabott rendszermegoldásokkal, tökéletes kompatibilitás mellett. Az ügyfél határozza meg a célt – a KOMEG az elérésre koncentrál. Az eredmények olyan konfigurációk, amelyek ugyanolyan egyediek, mint az elvégzendő feladatok.

 

 

Termékek

Icon_quality_data_systems.png
Minőségi adatrendszerek

A KOMEG minőségi adatrendszerei támogatják a tesztadatok gyűjtését, feldolgozását és elemzését a gyártás és a minőségellenőrzés során. Világszerte több mint 5000 rendszert használnak.

Icon_special_measurement_technology.png
Speciális mérési technológia

Egyedi fejlesztésű speciális megoldásokat valósítunk meg a mérőállomások tervezésére, a munkadarab előtolásától a gyártógép újrakalibrálásáig. Minden egyedi megoldás több éves tapasztalatra épül.

Icon_infeed_systems.png
Beágyazott rendszerek

A munkadarab meghatározott és reprodukálható pozicionálása megbízható mérési adatokat biztosít még az optikai vizsgálati eljárások és a mikroalkatrészek esetében is. A rendszerváltozatok széles skálája áll rendelkezésre – a kézi beállítástól az automatizált beállítási és mérési módokig a kezelő beavatkozása nélkül.

Icon_fixtures.png
Készülékek

A KOMEG 1988 óta fejleszt moduláris szorítórendszereket. Ezek növelik a fixture technológia termelékenységét csökkentett beállítási idővel, újrafelhasználhatósággal, egyszerűbb tárolással és alacsonyabb költségekkel.

Icon_styli.png
Tapintók

A KOMEG immár négy évtizede vezető szerepet tölt be a kiváló minőségű szondák gyártásában. Ahol a mérési feladatok speciális követelményeket támasztanak a szondaelemekkel szemben, a vásárlók a világ minden tájáról számítanak műszakilag és gazdaságilag lenyűgöző megoldásainkra.

Szolgáltatás & Támogatás

Icon_application_advice.png
Alkalmazások

Egyedi metrológiát kínál gyakorlatilag bármilyen mérési alkalmazáshoz

Icon_training.png
Oktatás

Hardver és szoftver műszaki felhasználói képzés mérési programok karbantartásához és programtervező oktatás

Icon_Commissioning.png
Üzembe helyezés

Telepítés a tesztelt rendszerek köré, beépítés a gépi környezetbe, üzembe helyezés a hibátlan működés érdekében a kezdetektől

Icon_Startup_support.png
Startup támogatás

Támogatjuk Önt a gyártás beindításában és optimalizálásában, gyakorlati körülmények között, az üzemi környezetben

Icon_Servicing_updates.png
Szolgáltatások és Frissítések

A rendszeres karbantartás és frissítés garantálja rendszereinek és eszközeinek hosszú élettartamát, megbízható működéssel és maximális pontossággal

Icon_Service_Agreements.png
Szolgáltatási szerződések

A rendszerspecifikus szolgáltatási szerződéseken alapuló megelőző karbantartás biztosítja a működési megbízhatóságot és rendelkezésre állást

Icon_repairs.png
Javítások

Professzionális javítási szolgáltatást nyújtunk koordináta mérőrendszerekhez és KOMEG minőségi adatrendszerekhez

Icon_Replacements.png
Csere és kopóalkatrészek

Vállalati raktár
Házon belüli gyártás
Közvetlen vonal Mitutoyo-hoz

Készülék rendszerek prospektus letöltése

 

 

 

 

 

 

Akarsz valami szokatlant?

KAPCSOLAT
da1cb2407f870780b88c9336be4912f7_f3650.jpg

KOMEG

 

KOMEG Industrielle Messtechnik GmbH

Zum Wasserwerk 3
66333

Völklingen

Germany

 

IRÁNY A HONLAP

KAPCSOLATFELVÉTEL

Hétfő - Csütörtök 7:30 - 12:00 12:45 - 16:30

Péntek: 7:30 - 13:15

 

küldjön email-t

Metrology Gauging Technology

MGT

 

Az 1998-ban alapított MGT több száz vállalatot segített az Egyesült Királyságban és külföldön, hogy megfeleljenek a mérési kihívásoknak anélkül, hogy megzavarták volna a normál működést, vagy súlyos terhet rónának a házon belüli mérnöki erőforrásokra. A metrológiai szakalkalmazások esetében egyértelmű a „készüljön vagy vásárol” döntés.

 

Az MGT olyan speciális szolgáltatást nyújt, amely a személyre szabott mérési megoldások iránti növekvő igény kielégítésére és a gyártók minőségbiztosítási műveleteinek támogatására irányul. Az egyedi készülékektől a teljesen automatizált mérőrendszerekig a Mitutoyo Gauging Technology segíthet a legegyszerűbb vagy legbonyolultabb mérési kihívások megoldásában.

Miért is az MGT?

Az MGT elkötelezett abban, hogy ügyfeleink számára lehetőséget biztosítson az egyedi mérési rendszerek tervezésére, tervezésére, megépítésére, tesztelésére és leszállítására, hogy megoldja azokat a mérési igényeket, amelyeket a késztermékek nem elégítenek ki teljesen.

Icon_Total_support.png
Teljes támogatás

Az egyedi megoldások eltérő szintű ügyfélszolgálatot igényelnek. Ezért van egy magasan képzett csapatunk az elejétől a végéig.

Icon_highly_experienced.png
Nagy tapasztalat

Az MGT nagy tapasztalattal rendelkező csapata elkötelezett azon ügyfelek támogatása iránt, akiknek nem csupán metrológiai berendezésekre van szükségük.

Icon_Complete_Solution.png
Komplett megoldások

Az MGT egyedülálló abban, hogy ilyen komplett csomagot kínál, az egyedi metrológiai megoldásoktól az alvállalkozói ellenőrzésig és képzésig.

Icon_Multi_discipilned.png
Sokrétegű szolgáltatás

A repüléstől az autóiparon és az orvostudományon át a csomagolásig. Megoldásaink számos iparágat szolgálnak ki, ahol a pontosság és a minőség létfontosságú.

Icon_Mitutoyo_quality.png
Mitutoyo Minőség

A Mitutoyo név a termékminőség és a megbízhatóság szinonimája világszerte. Ezek a termékek minden megoldásunk szerves részét képezik.

Icon_global_brand.png
Global Márka

Miközben a Mitutoyo független részlege, a metrológiai berendezések és a kapcsolódó szolgáltatások globális vezető vállalata támogat minket.

Szolgáltatások

Az MGT-nél büszkék vagyunk arra, hogy komplett metrológiai megoldásokat tudunk nyújtani. Előfordulhat azonban, hogy csak egyetlen vagy több szolgáltatásra van szüksége a projekthez.

Ezen ügyfelek számára a következőket kínáljuk.

Icon_mechanical_design.png
Gépészeti tervezés

Szakértőink óriási tapasztalattal rendelkeznek a gépészeti tervezés terén, és tanácsot tudnak adni a legköltséghatékonyabb konstrukcióban, amelyet az Ön tervezési specifikációinak megfelelően végezhet el.

Icon_mechanical_design.png
Villamos tervezés

A biztonság, a gazdaságosság és a hosszú élettartam kulcsfontosságú tényezők az elektromos munkák során, és csapatunk jártas abban, hogy segítse ügyfeleit e célok elérésében.

Icon_system_design.png
Rendszer tervezés

Az MGT segíthet átvezetni munkatársait a rendszertervezés lehetőségeinek útvesztőjén, és szükség esetén optimális tervezést valósíthat meg.

Icon_software_design.png
Software Design

Product performance and capability are factors inextricably linked with software design today. MGT has the expertise in-house to take on this critical function of your application and ensure maximum results.

Icon_electronic_design.png
Elektrotechnikai tervezés

Az elektronikus hardver optimalizálása létfontosságú, és az MGT szükség esetén vállalja ezt a feladatot, és költséghatékony megoldást biztosít a specifikációra.

Icon_pneumatic_design.png
Pneumatika tervezés

A sikeres pneumatikus tervezés magában foglalja a hengerek, a nyomások, a tömegek és a tőkeáttétel elrendezésének gondos odafigyelését, amelyek olyan tényezők, amelyek miatt az MGT-nek nagy tapasztalata van bármely rendszer optimalizálása terén.

mgt-global-map.png

Global Megoldás

 

A Mitutoyo MGT részlege arra törekszik, hogy ügyfeleink számára lehetőséget biztosítson a méretre szabott metrológiai rendszerek tervezésére, tervezésére, megépítésére, tesztelésére és leszállítására olyan speciális mérési igények megoldására, amelyeket a késztermékek nem elégítenek ki teljesen. Az MGT több száz vállalatnak segített az Egyesült Királyságban és külföldön, hogy megfeleljenek a mérési kihívásoknak anélkül, hogy megzavarták volna a normál működést, vagy súlyos terhet rónának a házon belüli mérnöki erőforrásokra.

Prospektus letöltés

 

Interaktív MGT prospektusunkat online lapozható könyvként tekintheti meg. Könnyen megtekinthető, letölthető, nyomtatható és megosztható.

 

 

 

KAPCSOLAT
cov.jpg
mgt-005.jpg

 

Mitutoyo Gauging Technology

 

Mitutoyo UK Ltd
Unit 6, Banner Park,
Wickmans Drive,
Coventry,
West Midlands,
CV4 9XA

 

 

TÉRKÉP

KAPCSOLATFELVÉTEL

 

A mérési igények személyes megbeszélésének legjobb módja. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy sok információhoz jussunk, amelyre szükségünk van a vizsgálat előrehaladásához. Kérjük, hívjon vagy írjon nekünk.

 

Hívjon
küldjön email-t